Sunday, August 20, 2017

Rest

Assalamualaikum..

Nak off everything before its getting worse.
Nak pergi solat taubat banyak-banyak doa for good future..
Nak doa banyak-banyak dapat pergi haji dan umrah.
Nak doa banyak-banyak dapat teruskan profession as a teacher sampai 2053..in sha Allah kalau umur panjang..
Kalau awak rasa nak jumpa lagi sebelum saya tak ada di dunia ini,bagitahu cepat..nanti terkilan..
Nak ajak dating,masa dan kesempatan tidak menghalang sis on je..tapi kalau awak busy and full with own commitments,never mind.i'm not very important for u guys..


Tashabar nak tunggu cuti minggu depan,all of my friends ask me,where you want to go?..
In my family plan,we must go melaka as we have two walimah there..then my friend ask me to be her bridemaids..so that weekend is full..raya haji,then the holiday finish..if i have time,i plan to go whether tadom hills or perhentian (for a day trip)..

I already find my way to reduce my stress,to avoid thinking of you,to find the serenity and keep calm..


Alhamdulillah,dah malam dpt tido setengah jam,sementara tunggu adik belikan bubur ayam mcd yang dipaksa telan serta ditambah dua biji panadol 'anda fikir saya ada masa untuk pening kepala????'..
Now ingat nak marking only left one class for kh subject but i think i must continue resting.if not ill dizzy tomorrow during school..

Positifkan saya..ya saya boleh positifkan diri..
Saya tak buang masa,cuma disini hanya pengantaraan saya dan ramai orang.baca tak baca belakang cerita..
Setakat buat nota pendek.


Kurangkan ego,asik nak menang awak je tu..
Kuasa di tangan Allah,kita hanya mampu berdoa..

Alfatihah buat diri sendiri dan encik mana-mana lah..






Yang sudah lega,

😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Manusia punya asa,Tuhan punya kuasa

Dah asa dah lari daripada awak.
And focus on my life.

Semoga Tuhan Punya kuasa lebih luar biasa...

Nasib baik ada aromaterapi freshcare..even my relative come home,i dont even care them while im trying to close my eyes,leave all the maki hamun,sindir,perli so on..and sleep..tapi ingat boleh sleep ke?😭😭😭
Dengan sakit kepalanya,tonyoh banyak-banyak freshcare mcm tak jadi-jadi..panadol pun dah telan..
Taktahulah nak buat apa..
So lets enjoy!!!!


Rasa bahagia sangat lepas students tadi behave..students also understand my explaination that could be so fast i thought.sori student,but when i asked u,u said understood..teacher not gonna treats you something but if u got A for english,i will give you something..

Cepatlah gelak,saya buat lawak ni..gelak..gelak..







Yang masih sama,
😭😭😭😭